0705-44 5001

Increase business opportunities

 

Mötesbokning

Våra säljkonsulter har alla lång och gedigen säljerfarenhet. Vi vet vad som krävs för att få till ett lyckat möte, oavsett vilken bransch det gäller. Mötesbokning är en konst i sig, man måste kunna förstå kunden samt branschen och ha möjlighet att lära sig mycket nytt, de är inget man kan göra direkt efter man gått ut skolan. Vi står för kontakt med våra säljkonsulter, ni vet vem de är som faktiskt ringer åt er, ni vet deras bakgrund och vi har god kommunikation under hela processen från start och mötenas kvalité. Vill man som kund ha ett bolag som säljer på löpande band och hetsar fram resultat, då får man söka sig till ett annat företag. Vi arbetar med drivna säljare i Sverige och Europa varav hälften har och driver egna företag precis som våra kunder gör. 

 

Kartläggning

Mötesbokning är Elite Salesforce kärnverksamhet men ibland kan företag behöva ett grundarbete innan mötesbokning skall utföras eller i rent kundvårds syfte. Här följer tre exempel på vad kartläggning kan innebära.

Företagsutskick ger svar från endast 20 %. Ett vanligt skäl är att listorna inte är uppdaterade med aktuella kontaktpersoner och mejladresser. Vi ringer och uppdaterar dessa åt er.
En kartläggning kan också vara ett förarbete till era fältsäljare innan de bokar sina egna möten. Vi förvandlar på detta sätt deras kalla samtal till heta.
Vi genomför enkla marknadsundersökningar genom att ringa företag och ställa korta frågor.
 

Seminarium

Under alla uppdrag har säljarna personlig kontakt med Elite Salesforce kunder. Detta är särskilt viktigt när ett externt företag skall sälja utbildningar, events och seminarier. Ofta är alla dessa tre populära, men av olika anledningar hinner inte alla svara. För att arrangemangen skall bli lönsamma behöver de dock vara välbesökta och detta är ett av Elite Salesforce specialområden. Vi utför självklart även uppföljningar med alla deltagare.

 

 
Branscher vi bland annat arbetat mot